Tirsdag d. 27. marts
Jeg vågnede cirka kvart i fem (= 6.45 dansk tid), og kunne kort efter høre, at Berglind, som havde stand-by vagt, blev ringet på arbejdet. Hun skulle lige et smut til London. Maggi skulle også på job, så efter morgenmaden lånte vi deres bil og kørte på tur på egen hånd i blæsten:
Først et smut ned til havnen, hvor det var tydeligt at mærke, at selvom vinden var løjet af i forhold til i går, så var den stadig meget kraftig og kold. Kæmpens hule var låst af for vinteren, så der var ikke meget at se, så vi skubbet tilbage til bilen af blæsten og kørte derefter mod nordvest ud til 
Garður fyrtårn. 
Herefter kørte vi tilbage mod Keflavik og Njardvik for at den gamle amerikanske militærbase, men da vi opdagede, at vi havde tre sovende børn på bagsædet kørte vi i stedet videre mod Reykjavik til shoppingcenteret 
Smáralind. Her fik vi os nogle Subway sandwichs til frokost, købte fine hættetrøjer til alle tre unger i 66° North og købte lidt islandsk slik i Hagkaup som proviant til turen retur. 
Kort efter vi var hjemme var Berglind retur fra London, og jeg kørte ud og hentede hende i lufthavnen. 
Vi brainstormede på, hvad vi skal opleve de kommende dage, og da vi gik lidt i stå, fordi der var så meget vi gerne ville på så kort tid, så blev vi enige om at lave en hurtig gang pasta med kylling, og så fortsætte bagefter. Mens Gudrun Lilja og Christjan havde gang i SingStar prøvede vi at blive lidt klogere på, hvad vi gerne ville prioritere, og det hjalp lidt, men vi var ikke helt i stand til at træffe nogle endelige beslutninger, så i stedet så vi Bridget Jones’ dagbog.